Ομάδα εργασίας 1 – Θέμα 5 – Β΄Λυκείου 2012-2013

« Η υψηλή γαλλική γαστρονομία συναντά την γερμανική παραδοσιακή κουζίνα»
1η Ομάδα Εργασίας «Ιστορία της γαλλικής και γερμανικής γαστρονομίας»
Θεματική Ενότητα:  «Ιστορική αναδρομή της γαλλικής και γερμανικής γαστρονομίας, από τις απαρχές της έως τις μέρες μας…»
Χρονική περίοδος υλοποίησης Σχολικό έτος 2012-2013
Μέλη της Ομάδας
  • Ροπακά Μαρίλια
  • Σακελλαροπούλου ? Μαυρουδή Ελένη
  • Σιμοπούλου Μαρίνα
  • Τσουκαλά Σελένα
  • Φυτράκη Λυδία
Περίληψη Ερευνητικής Εργασίας Ανασκόπηση της ιστορίας της γαλλικής και γερμανικής γαστρονομίας, οι επιρροές αυτής στην τέχνη της εκάστοτε χώρας και εκτενή αναφορά στο Savoir Vivre.
Παρουσίαση εργασίας savoir vivre

Ιστορική αναδρομή της γαλλικής και γερμανικής γαστρονομίας, από τις απαρχές της έως τις μέρες μας….