Ομάδα εργασίας 2 – Θέμα 4 – Α΄ Λυκείου 2012-2013

Τίτλος «Ελαιόλαδο, το χρυσάφι στο πιάτο μας»
2η Ομάδα Εργασίας «Ελαιοπαραγωγοί»
Θεματική Ενότητα Περιβάλλον / Παραγωγή ελαιόλαδου
Χρονική περίοδος υλοποίησης Σχολικό Έτος 2012-2013
Μέλη της Ομάδας

Κάμτσιος Παναγιώτης

Κασπάρης Δημήτριος

Κατσαΐτης Νικόλαος

Σταρατζής Δημήτριος

Περίληψη Ερευνητικής Εργασίας Στην παρούσα εργασία παρουσιάζονται αναλυτικά τα είδη ελαιολάδου, καθώς και τα στάδια παραγωγής του. Επιπλέον, γίνεται σύγκριση ανάμεσα στη συμβατική και τη βιολογική καλλιέργεια της ελιάς, παρουσιάζονται διάφοροι «εχθροί» της ελιάς και οι τρόποι νοθείας του.
Παρουσίαση εργασίας  2. ΚΑΜΤΣΙΟΣ-ΚΑΣΠΑΡΗΣ-ΚΑΤΣΑΙΤΗΣ-ΣΤΑΡΑΤΖΗΣ