Τίτλος | «Ελαιόλαδο, το χρυσάφι στο πιάτο μας» |
2η Ομάδα Εργασίας | «Ελαιοπαραγωγοί» |
Θεματική Ενότητα | Περιβάλλον / Παραγωγή ελαιόλαδου |
Χρονική περίοδος υλοποίησης | Σχολικό Έτος 2012-2013 |
Μέλη της Ομάδας |
Κάμτσιος Παναγιώτης Κασπάρης Δημήτριος Κατσαΐτης Νικόλαος Σταρατζής Δημήτριος |
Περίληψη Ερευνητικής Εργασίας | Στην παρούσα εργασία παρουσιάζονται αναλυτικά τα είδη ελαιολάδου, καθώς και τα στάδια παραγωγής του. Επιπλέον, γίνεται σύγκριση ανάμεσα στη συμβατική και τη βιολογική καλλιέργεια της ελιάς, παρουσιάζονται διάφοροι «εχθροί» της ελιάς και οι τρόποι νοθείας του. |
Παρουσίαση εργασίας | 2. ΚΑΜΤΣΙΟΣ-ΚΑΣΠΑΡΗΣ-ΚΑΤΣΑΙΤΗΣ-ΣΤΑΡΑΤΖΗΣ |