Τίτλος | «Ελαιόλαδο, το χρυσάφι στο πιάτο μας» |
5η Ομάδα Εργασίας | «Λαδο-παστ-έλια» |
Θεματική Ενότητα | «Περιβάλλον – Οικονομία» / Είδη ? Ποικιλίες ? Ελαιοπαραγωγικές περιοχές |
Χρονική περίοδος υλοποίησης | Σχολικό Έτος 2012-2013 |
Μέλη της Ομάδας |
Αθανασίου Κωνσταντίνος Γεωργιάδης Νικόλαος Βασιλόπουλος Αθανάσιος Βασιλόπουλος Στέφανος |
Περίληψη Ερευνητικής Εργασίας | Κατά την εκπόνηση της παρούσας εργασίας συλλέχθηκαν πληροφορίες που αφορούν στα είδη και τις ποικιλίες ελιάς τόσο στην Ελλάδα όσο και σε άλλες χώρες της Μεσογείου. Επίσης, παρουσιάστηκαν οικονομικά στοιχεία που αφορούν μεγάλους συνεταιρισμούς και ελαιοτριβεία της χώρας μας. Τέλος, έγινε αναφορά στο προφίλ μιας ελαιοπαραγωγικής εταιρίας. |
Παρουσίαση εργασίας | 5. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ -ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Θ. ? ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Σ. -ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ |