« Η υψηλή γαλλική γαστρονομία συναντά την γερμανική παραδοσιακή κουζίνα» |
2η Ομάδα Εργασίας |
«Σχέση γαλλικής και γερμανικής διατροφής και γαστρονομίας» |
Τίτλος: |
«Κοινοί τόποι στην διατροφική κουλτούρα Γαλλίας – Γερμανίας» |
Χρονική περίοδος υλοποίησης |
Σχολικό έτος 2012-2013 |
Μέλη της Ομάδας |
- Γράμψας Διονύσης
- Κρομμύδας Κωνσταντίνος
- Τσατσούλη Κωνσταντίνα
- Φίντζου Μαρία,
- Φλώρου Μαρία
|
Περίληψη Ερευνητικής Εργασίας |
Πλήρη αναφορά στους κοινούς τόπους της γαλλογερμανικής διατροφικής κουλτούρας, από το απλό ψωμί και την παρασκευή του μέχρι τα διάσημα κρασιά και τις μπύρες και των δύο κρατών. |
Παρουσίαση εργασίας |
Word και Powerpoint
41 42 |