Ομάδα εργασίας 2 – Θέμα 5 – Β΄Λυκείου 2012-2013

« Η υψηλή γαλλική γαστρονομία συναντά την γερμανική παραδοσιακή κουζίνα»
2η Ομάδα Εργασίας «Σχέση γαλλικής και γερμανικής διατροφής και γαστρονομίας»
Τίτλος:  «Κοινοί τόποι στην διατροφική κουλτούρα Γαλλίας – Γερμανίας»
Χρονική περίοδος υλοποίησης Σχολικό έτος 2012-2013
Μέλη της Ομάδας
  • Γράμψας Διονύσης
  • Κρομμύδας Κωνσταντίνος
  • Τσατσούλη Κωνσταντίνα
  • Φίντζου Μαρία,
  • Φλώρου Μαρία
Περίληψη Ερευνητικής Εργασίας Πλήρη αναφορά στους κοινούς τόπους της γαλλογερμανικής διατροφικής κουλτούρας, από το απλό ψωμί και την παρασκευή του μέχρι τα διάσημα κρασιά και τις μπύρες και των δύο κρατών.
Παρουσίαση εργασίας  Word και Powerpoint

41 42